back button

Kokkelandsholdet

Om Kokkelandsholdet

Kokkelandsholdet er en del af Dansk Gastronomisk Unions, hvis mål er at give de største talenter inden for dansk gastronomi en platform til at dygtiggøre sig og vinde nationale og internationale konkurrencer.  

Kokkelandsholdet har med imponerende internationale priser vist sig at være spydspids for kvalitet og gastronomisk faglighed. Landsholdet har stort fokus på fornyelse af smagsoplevelsen, og som partner i Frokostbordet med Coop, Folkebevægelsen mod ensomhed og fremsynede fødevareproducenter, motiverer landsholdet nu danskerne til at nyde flere lækre frokostmåltider sammen, hvilket vil højne trivslen og bidrage til at mindske ensomhed. 

Kokkelandsholdet anvender råvarer af høj kvalitet – gerne lokale, danske produkter. Vi anvender både økologiske og konventionelle råvarer, og vi undgår naturligvis madspild. 

Som nævnt er Kokkelandsholdet en del af Dansk Gastronomisk Union, som er en fond. En fond der arbejder på tværs af siloer og interesser til gavn for gastronomien. Fonden skal være med til at genere investeringer både fra erhvervslivet og andre fonde. Dansk Gastronomisk Union er afhængig af støtte fra sponsorer, offentlige tilskud og af frivillige, der leverer en stor arbejdsindsats. 

 

Morten Juul Andersen der er direktør i Dansk Gastronomisk Union udtaler om samarbejdet med Frokostbordet: 

”Hos Kokkelandsholdet er vi stolte over at medvirke i Frokostbordet. Vi glæder os til at blive en bærende del af projektet og sammen med COOP og leverandørerne at genoplive den danske frokostoplevelse. 

Frokosten er en vigtig del af den danske madkultur og vi ser et stort potentiale i projektet med Frokostbordet og ikke mindst, at få muligheden for være med til at fremme fællesskaber og bidrage til at bekæmpe ensomhed i Danmark”.