Denne opskrift passer til 4 personer
Ingredienser:
Chilimayo
- 80 g æggeblomme
- 8 g Dijon
- 10 g hvidvinseddike
- 5 g sherryeddike
- 5 g salt
- 50 g tomat i olie (fx semi-dried tomat)
- 50 g tomatpuré
- 5 g paprika
- 5 g sukker
- 2 g piment d’Espelette
- 30 g sriracha (chilisauce)
- 300 g olie
Tørrede cherrytomater
- 20 stk. cherrytomater
- Salt
- Sukker
- Olivenolie
Æggekage
- 10 æg
- 150 g fløde
- Salt
- Friskkværnet peber
Topping
- 200 g salchicha
- ½ fennikel (til crudité)
- 10 g purløg (fintsnittet)
- Tørrede tomater
- Chilimayo
A part
- 4 skiver rugbrød
- Ekstra chilimayo til servering