
Den søde, bløde kartoffel møder det sprøde og salte fra vores hvidløgsspegepølse, mens urtedressingen bidrager med masser af friskhed og det blødkogte æg fra Danæg binder det hele sammen. En mættende ret, perfekt til frokost – skal du prøve den?
Antal: 2 personer
Tid: 55 minutter
Ingredienser:
Urtedressing:
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader.
Skrub søde kartoflerne og prik dem med en gaffel. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 50 minutter til de er møre.
Skær hvidløgsspegepølsen i mindre tern og steg dem sprøde på panden. Læg dem på et stykke fedtsugende papir og lad dem dryppe godt af. Hak dem nu så fint som du foretrækker og kom det i en skål.
Bring vand i kog i en lille gryde og kom æggene i. Lad dem koge i 6-7 minutter. Hæld derefter koldt vand over de kogte æg og pil dem.
Rør alle ingredienserne sammen til dressingen.
Servering:
Halver de blødkogte æg.
Åbn kartoflerne og fyld dem med urtedressing, feldsalat og æg. Top med sprød hvidløgsspegepølse, sesamfrø og purløg og servér.