Denne opskrifter passer til 8 stykker rugbrød
Ingredienser:
Confiteret kylling
- 500 g udbenet overlår fra Rose Poultry
- 15 g salt
- Neutral olie (nok til at dække kyllingen)
- Et par kviste citrontimian
- 2 fed hvidløg
Svampeolie
- 90 g brune markchampignoner
- 250 g neutral olie (fx solsikke- eller rapsolie)
- 1 lille fed hvidløg
- Et par kviste citrontimian
Svampemayo
- 60 g æg
- 10 g Dijon
- 10 g sherryeddike
- 10 g salt
- 90 g confiterede svampe (fra svampeolien)
- 200 g svampeolie
Kantareller med majs og citrontimian
- 85 g kantareller
- 120 g majs (fra friske kolber)
- 5 g hakket citrontimian
- 30 g skalotteløg
- Smør til stegning
Anretning
- 8 skiver rugbrød
- Confiteret kylling
- Svampemayo
- Majs- og kantarelblanding
- Fint snittet purløg
- Blomsterkarse (til pynt)