Opskriften passer til 8 stykker rugbrød
Ingredienser:
Panerede rødspættefileter
- 8 store eller 16 små rødspættefileter (ca. 700–800 g i alt)
- 2 æg
- 50 g hvedemel
- 100 g panko
Fyldt sauce Choron
- 3 æggeblommer
- 15–20 g bearnaiseessens (afhængig af styrke)
- 200 g smør (klartet eller smeltet, ca. 60 °C)
- 30 g tomatpuré
- 10 g persille (hakket)
- 10 g purløg (fintsnittet)
- 10 g kørvel (hakket)
- 5 g estragon (frisk, hakket)
- 20 g soltørrede tomater (hakket)
- 6 g salt
- 1 g piment d’Espelette
- Et par dråber citronsaft
Til servering
- 8 skiver rugbrød
- De panerede rødspættefileter
- 1 rødløg
- ½ fennikel
- Kørvel
- Dild
- Piment d’Espelette
- Fyldt sauce Choron