back button

Hytteostwrap m. mild spegepølse

Wrap dig ind i lækkerhed med vores hjemmelavede hytteostwraps fyldt med mild spegepølse! Perfekt til en nem og sund frokost!

Har du prøvet at lave dine egne wraps fra bunden? Disse hytteostwraps er ikke kun sunde, men også utrolig velsmagende og fyldt med friske ingredienser. Med en sprød bund lavet af hytteost og æg, toppet med cremet hummus, frisk spinat, søde cherrytomater, sprøde spirer og Hanegal mild spegepølse, er denne opskrift et must-try!

Personer: 2
Tid: 40 minutter.

Ingredienser: 

 

Wrap: 

  • 250 g. hytteost
  • 2 æg
  • 1 håndfuld persille
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • ½ tsk løgpulver
  • Salt & peber
  • Olie

 

Fyld: 

  • 50 g. Hanegal skiveskåret mild spegepølse
  • 3 spsk. hummus
  • 1 håndfuld spinat
  • 4-6 cherrytomater (halveret)
  • 1 håndfuld friske spirer

Fremgangsmåde: 

 

Tænd ovnen på 200 grader.

 

Blend hytteost, æg, persille og krydderier sammen til en glat konsistens.

 

Kom bagepapir på en bageplade og hæld lidt olie over.

 

Hæld massen ud på bagepapiret og fordel den ud i et tyndt lag.

 

Bag i ovnen i ca. 25-30 minutter til den er flot gylden.

 

Lad den afkøle og tag den forsigtigt af bagepapiret.

 

Fyld din wrap med hummus, spinat, mild spegepølse, cherrytomater og friske spirer og del den i to.