Opskriften passer til 8 pitabrød
Ingredienser:
Kyllingekebab
- 500 g hakket kylling (fra Rose Poultry)
- 15 g salt
- 50 g skalotteløg
- 5 g hvidløg
- 2 g korianderfrø
- 5 g spidskommen
- 3 g piment d’Espelette
- 2 g enebær
- 2 æg
- 40 g mel
- 30 g fløde
- 30 g mælk
Hummus
- 475 g kogte kikærter
- 4 g hvidløg
- 50 g tahin
- 25 g citronsaft
- 15 g salt
- 4 g piment d’Espelette
- 5 g spidskommen
- 30 g vand
- 50 g olie
Yoghurtdressing
- 200 g yoghurt
- 5 g sukker
- 6 g citronsaft
- 7 g salt
- 2 g hvidløg
- 3 g fintrevet citronskal
- 15 g persille
- 15 g mynte
Grønt og samling
- 8 pitabrød
- 200 g spidskål (fintsnittet)
- 100 g rødløg (i tynde strimler)
- 150 g agurk (i kvarte skiver)
- 15 g plukket persille
- Kyllingekebab
- Hummus
- Yoghurtdressing