Opskriften passer til 8 skiver lyst brød
Ingredienser:
Kyllingelevermousse
- 400 g kyllingelever (f.eks. ROSE Poultry)
- 75 g skalotteløg
- 5 g hvidløg
- 5 g citrontimian
- 75 g sherry
- 20 g sherry (til sidst, når der blendes)
- 25 g fløde
- 100 g smør
- 9 g salt
- Friskkværnet peber
- Neutral olie til stegning
Appelsin-gulerodskompot
- 270 g appelsinfileter + juice (ca. 3 store appelsiner)
- 80 g sukker
- 30 g citronsaft
- 40 g gulerødder (skrællet og fintrevet)
- Skal fra 1 hel appelsin
Anretning
- 8 skiver tykstrået lyst surdejsbrød
- Smør og olie til stegning
- Kyllingelevermousse
- Appelsin-gulerodskompot
- Rødsyre
- Friskkværnet peber