back button

Kyllingesandwich med grillet peber

En frokostfavorit hos mange

Ingredienser for 4 personer

400 g stegt kyllingebrystfilet, fx fra ROSE

Otte skiver groft brød

Fire stk. salatblade

100 g blåskimmelost

½ rødløg

1 stk. rød peber

1 rød peber

1 spsk rapsolie

1 spsk tomatpure

½ tsk chili

½  fed hvidløg

1 spsk persille

Fremgangsmåde

  1. Den røde peber renses, flækkes og befries for kerner. Grilles af  på hver side på grillpande.
  2. Bag herefter i ovnen ved 180° C i ca. 10 min.
  3. Skær den afkølede peber i mindre stykker og bland den med rapsolie, tomatpuré, finthakket chili, hvidløg og persille.
  4. Fordel salat og rød peber-blandingen på halvdelen af brødskiverne.
  5. Afslut med blåskimmel, stegt kylling bryst i skiver og rødløg.
  6. Læg endelig de sidste brødskiver på som låg