back button

Kyllingewok med forårsløg og æg

Aldeles velsmagende og ernæringsrig

Ingredienser for 4 personer

600 g kyllingeinderfileter, fx ROSE kylling

1 bdt forårsløg

Otte modne tomater

500 g sobanudler eller alm. Pasta

1 bdt frisk basilikum

4 blødkogte æg

1 spsk vegetabilsk olie

 

Woksauce:

4 dl. kraftig fjerkræsbouillion

4 spsk satavsauce

1 tsk kaffir-limeblad

Fremgangsmåde

  1. Kylling og forårsløg steges ved høj varme ca. 3 min.
  2. Tomaterne tilsættes og steges med, yderligere 30 sek.
  3. Den varme bouillon med sataysauce og det hele limeblad tilsættes.
  4. Nudler og basilikum vendes i og retten varmes kort igennem.
  5. Fjern limebladet og server straks med halve varme blødkogte æg.