Opskriften passer til 4 personer
Ingredienser:
Syltet rød peber
- 200 g hvidvinseddike
- 150 g sukker
- 100 g vand
- 150 g rød peberfrugt
Fennikelpandebrød
- 275 g hvedemel
- 5 g bagepulver
- 5 g salt
- 3 g fintblendede fennikelfrø
- 30 g olivenolie
- 100 g vand
Ostemayonnaise
- 53 g æggeblomme
- 5 g Dijon
- 4 g hvidvinseddike
- 3 g sherryeddike
- 3 g salt
- 200 g olie
- 100 g hård ost (fx Havgus)
- 50 g fløde
Til servering
- 4 æg
- 4 fennikelpandebrød
- ca. 160 g bresaula(40 g pr. person)
- Ostemayonnaise
- Syltet rød peberfrugt
- Frisk engsyre (eller spæd salat)
- Hård ost til at rive over