back button

Peberplantepostej på pita

ENKEL, NEM & LÆKKER FROKOST GRILLET PITABRØD M. PEBERPLANTEPOSTEJ, BAGT PEBERFRUGT & RISTEDE PINJEKERNER.

 

Forkæl dig selv med disse grillede pitabrød, smurt med vores nye økologiske peberplantepostej, toppet med rucola, bagt peberfrugt og ristede sprøde pinjekerner. En plantegal frokost fuld af smag.

Antal: 4 personer.

Tid: 25 minutter.

 

Ingredienser: 

  • 200g Hanegal Peberplantepostej
  • 4 stk. peberfrugter
  • 1-2 spsk. olivenolie
  • 4 stk. pitabrød
  • 80g rucola
  • 30g pinjekerner (ristede)

Fremgangsmåde: 

 

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

 

Skær peberfrugterne ud i brede strimler og vend dem med lidt olivenolie. Kom dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter til de er møre og skindet er blevet lidt sort.

 

Grill pitabrødene i en paninimaskine eller lun dem i en brødrister.

 

Smør pitabrødene med peberplantepostej og fordel rucola og peberfrugt ovenpå. Top med ristede pinjekerner og servér.