back button

PestoPasta med kylling og kartofler

Aldeles velsmagende og ernæringsrig

Ingredienser for 4 personer

300 g kyllingebrystfilet

400 g små kartofler

200 g grønne bønner

400 g parpadelle pasta

4 spsk pesto

2 spsk ristede pinjekerner

Frisk basilikum

50 g friskrevet parmesan

Fremgangsmåde

  1. Hvis der bruges rester springes punkt 2 og 3 over.
  2. Kog kartoflerne møre og sæt til side.
  3. Drys brystfileter med salt og peber og steg på panden til de er gennemstegte. Sæt til siden.
  4. Nip enderne af bønnerne og kog dem i 4-5 minutter, indtil de er møre. Hold dem varme.
  5. Skær kylling og kartofler i mundrette stykker (hvis der bruges retser kan de med fordel lunes lidt i en mikroovn eller ristes let på panden).
  6. Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  7. Vend den færdigkogte pasta med pesto og derefter med kylling, kartofler og bønner.
  8. Drys evt. med salt og peber.
  9. Server med ristede pinjekerner, frisk basilikum og groft revet parmesan.