back button

Rösti med kyllingsalat

Grøntsagsrig ret med kogt kylling fra lår

Ingredienser for 4 personer

Kogt kyllingekød fra lår, fx fra ROSE kylling

100 g grønne bønner

2 stk. små agurker (skoleagurker)

1 spsk purløg

Salt og peber

1 stk. bagekartofel

1 stk. æg

20 g parmesan

1 stk. løg

2 spsk mel

0,5 tsk bagepulver

0,5 tsk salt

1 knsp peber

2 spsk olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Riv kartoflen på et groft rivejern og skyl strimlerne i koldt vand. Koges derefter i 4-5 min. Lad kartoffelstrimlerne dryppe af i en sigte.
  2. Bland kartoffel, æg, parmesan, løg, mel, bagepulver, salt og peber.
  3. Varm en pande op og tilsæt olien.
  4. Lav små ”klatter” og steg dem 3-4 min. på hver side.
  5. Anret røsti med kyllingekød, bønner og agurk.
  6. Pynt evt. med paraplyer