back button

Sweet chili kylling med nudelsalat

Dejlig sur, sød ret

Ingredienser for 4 personer

1 pk. vinger og underlår med chilisauce fx fra ROSE Kylling

2 stk forårsløg

1 pk ægnulder

1 dl vandkastanjer

100 g ærter

2 spsk soya

2 spsk sød chilisauce

1 spsk limesaft

1 knsp hvidløg

Lide ingefær og chili

Fremgangsmåde

  1. Grill kyllingestykkerne ved svag varme 12-15 min på hver side, gerne med låget på hvis kuglegrill anvendes.
  2. Vær opmærksom på, at vinger og lår ikke forkuller men alene bliver færdigstegte.
  3. Kog nudlerne og skyl dem i koldt vand. Vend dem med forårsløg, vandkastanjer, ærter, soja, chilisauce, limesaft og hvidløg.
  4. Server de varme grillede kyllingestykker med den friske asiatiske nudelsalat.