back button

Varmrøget laks i flager på fennikel og farverige grøntsager

En let og smagfuld madpakke med rimmet fennikel, hjemmelavet aioli og flager af varmrøget laks – toppet med sprøde grøntsager.

Ingredienser (1 person)

  • Varmrøget laks i flager
  • 1 fennikel (inkl. top)
  • Sukker og salt
  • 1 æggeblomme
  • Hvidløg
  • Hvidvinseddike
  • Rapsolie
  • Agurk, tomat og gul peberfrugt (i fine strimler)
  • 1 skive franskbrød
  • Salatblade til pynt

Sådan gør du:

  1. Skær fennikel fint (gem toppen) og drys med sukker og salt. Lad trække.
  2. Lav aioli af æggeblomme, hvidløg, hvidvinseddike, salt og rapsolie.
  3. Vend grøntsagsstrimler i lidt olie og hvidvinseddike.
  4. Smør brødet, læg fennikel og lidt aioli på, derefter grøntsager og et godt lag flager af varmrøget laks.
  5. Pynt med tomat, agurk og fennikeltop eller dild.