back button

Varmrøget laks i tern på rimmet kinaradise med kapersaioli

En intens og frisk madpakke med grove laksetern, syrlig radise og en cremet aioli med kapers.

Ingredienser (1 person)

  • Varmrøget laks i grove tern
  • Kinaradise
  • Sukker og salt
  • 1 æggeblomme
  • Hvidløg
  • Kapers og kaperslage
  • Rapsolie
  • 1 skive rugbrød
  • Salatblade, tomat og bredbladet persille til pynt

Sådan gør du:

  1. Riv kinaradise groft og drys med sukker og salt. Lad trække 1 time og vrid væden fra.
  2. Lav aioli af æggeblomme, hvidløg, kapers, lage fra kapers og rapsolie.
  3. Smør rugbrød og læg salat og rimmede radise på.
  4. Top med tre til fire grove varmrøgede laksetern og dryp med kapersaioli.
  5. Pynt med kapers, tomat og bredbladet persille.