(OBS jeg er gået med den variation og der hele er anrettet rustikt. Men så samlet som en ret)
Denne opskrift passer til 4 personer
Ingredienser:
Kalvefilet
- Ca. 800 g kalvefilet (puds den af for sener og hinder)
- Neutral olie til stegning
- Salt
- Friskkværnet peber
Tunsauce
- 100 g tun i olie
- 100 g tun i vand
- 50 g cremefraiche
- 50 g mayonnaise
- 35 g kapers
- 8 g citronsaft
- Skal af 1 citron
- 5 g salt
- Lidt vand (til at justere konsistensen)
Friterede kapers
- 15 g kapers
- Neutral olie til fritering
Til servering
- Skåret kalvefilet
- Tunsauce
- 100 g cherrytomater
- 40 g store kapersbær
- 30 g rucola
- 10–12 basilikumsblade
- 30 g friskrevet parmesan (eller tynde flager)
- Friterede kapers
- 20 g ristede pinjekerner
- Olivenolie