Om Frokostbordet
Kokkelandsholdet
Vore partnere
Sæby
Rose Poultry
Hanegal
Spier
Ørbæk Bryggeri
Polar Salmon
Kvickly
Superbrugsen
Änglamark
Kokkelandsholdet
Confiteret kylling på rugbrød med majs, kantareller og svampemayo
Kyllingekebab i pita med hummus, youghurtdressing og grønt
Kyllingelevermousse med appelsin-gulerodskompot på ristet surdejsbrød
Spegepølse på rugbrød med selleri-remoulade og kapers
Tuna melt sandwich
Vitello Tonnato med tomater
Tatar på rugbrød med kinaradise, estragonmayonnaise og oste-panko
Skinkestang med grønsalat
Pandebrød med Bresaula, ost og syltede rødpeber
Makrel- og cherrytomatsalat med feta, urter og croutoner
Løgtærte med hytteostcreme
Laks med stuvet spinat og engsyre
Kartoffelmad med rygeost og makrel
Kantareller à la creme på ristet brød med rå æggeblomme og syltede ribs
Friteret ost med solbærkompot
Frikadellewrap med spinatpandekage
Fiskefilet på rugbrød
Aligot med ristede pølser
Æggekage med salchicha
Æg og rejer på rugbrød
Mange flere opskrifter følger snarest…